Τα τελευταία χρόνια φαίνεται ξεκάθαρα πως υπάρχει έξαρση στα μικρά SUV ή Crossover που κάνουν την εμφάνισή τους από όλες σχεδόν τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Η Chevrolet είναι μία από τις… αρχαιότερες εταιρείες που γνωρίζει άπταιστα την κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου, άρα οποιαδήποτε κίνηση της δεν περνά απαρατήρητη.

Η δημιουργία ενός μικρού crossover σε χαμηλή τιμή είναι όνειρο η μπορεί να γίνει και πραγματικότητα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι παραπάνω από 8.500 ευρώ
Όπως έχει γραφτεί σε ξένα Μέσα, η αμερικάνικη εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο compact crossover το οποίο θα κυκλοφορήσει σε τρία περίπου χρόνια και η τιμή του θα αγγίζει τα 10.000 δολάρια ή κάτι παραπάνω από 8.500 ευρώ! Για όσους ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν όνειρα αν ένα τέτοιο αυτοκίνητο περάσει τη γραμμή παραγωγής, να σημειώσουμε πως θα απευθύνεται αρχικά στην αγορά της Βραζιλίας ενώ δεν γίνονται σκέψεις για άλλες αγορές.

Πάντως, το μελλοντικό μοντέλο θα βασίζεται σε ένα πρωτότυπο με την ονομασία Adra που είδαμε πέρυσι σε έκθεση του Νέου Δελχί και είχε αναπτυχθεί από σχεδιαστές της GM στην Ινδία. Το εν λόγω μοντέλο θα έχει μήκος σχεδόν τέσσερα μέτρα και θα εφοδιάζεται με κινητήρες που θα ξεκινούν από τα 1.2 λίτρα.

Το Adra είναι ένα πρωτότυπο που είδαμε το 2014...
Τι μικρά Crossover είναι το μέλλον στην αυτοκίνηση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης