Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα καθαρόαιμο super car με εντυπωσιακή σχεδίαση και εκρηκτικές επιδόσεις ετοιμάζεται να φέρει στην Ελλάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Mercedes Benz. Πρόκειται για την εκρηκτική Ένα τέτοιο super car θα έρθει πολύ σύντομα στην Ελλάδα… AMG GT η οποία εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 4.0 λίτρων που αποδίδει 462 ίππους και παράγει 600 Nm ροπής…

Τα λόγια μπορεί να είναι περιττά για ένα τέτοιο μοντέλο αλλά για τους λάτρεις των αριθμών τα νούμερα των επιδόσεων παίζουν το ρόλο τους. Συγκεκριμένα, το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 304 χλμ./ώρα. Αξιοσημείωτο σε αυτό το μοντέλο και η κατανάλωση καυσίμου η οποία με… νορμάλ οδήγηση (όχι με το πόδι στο πάτωμα) κυμαίνεται σύμφωνα με το «εργοστάσιο», στα 9.3 λίτρα ανά 100 χλμ.

Απολαύστε την εκρηκτική AMG GT…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύo σούπερ εκδόσεις…
Στην Ελλάδα η τιμή της AMG GT αγγίζει τα 174.750 ευρώ στην «απλή» έκδοση (τα χαρακτηριστικά πιο πάνω αφορούν αυτή την έκδοση) ενώ στην κορυφαία με την κωδική ονομασία AMG GT S, η τιμή ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά και φτάνει τα 203.300 ευρώ.

Για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει και χρηματοδοτικό πρόγραμμα για αγορά της AMG GT με 2.569 ευρώ το μήνα…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την AMG GT πατήστε ΕΔΩ

Έτοιμο να... κατασπαράξει ό,τι κινείται!
Απίστευτα sexy...
Το συγκεκριμένο super car θα έρθει σε λίγες εβδομάδες και στην Ελλάδα....
Από όποια οπτική γωνεία και να την δεις δεν τη χορταίνεις...
Χωρίς σχόλια...
Κάθεσαι και αποαμβάνεις αυτή την εικόνα...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης