Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκαλύψαμε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στην εβδομαδιαία στήλη «Τα Νέα της Πιάτσας Νο217», τη θέση της διευθύντριας επικοινωνίας στον όμιλο Σαρακάκη ανέλαβε από την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, η Μαρία Ξυτάκη.

Η νέα PR Manager διαθέτει πλούσιο βιογραφικό στο Marketing & Communication σε τομείς προϊόντων, ενέργειας καθώς και χρηματοοικονομικών και τραπεζικών υπηρεσιών.

Ο όμιλος Σαρακάκη έχει κάτω από την ομπρέλα του πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες όπως Honda, Mitsubishi κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικός αέρας…

Για να ανακοινωθεί το όνομα της νέας διευθύντριας επικοινωνίας πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς ο όμιλος Σαρακάκη αναζητούσε ένα νέο ικανό στέλεχος που θα ήταν σε θέση να δώσει άλλον αέρα και να Η Μαρία Ξυτάκη θα αναλάβει θέματα εταιρικής επικοινωνίας για τα προϊόντα και υπηρεσίες αυτοκινήτου, μοτοσυκλετών, marine κ.λπ.αναβαθμίσει σημαντικά τις εταιρείες που εκπροσωπεί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, από τη λεωφόρο Αθηνών παρέλασε πολύς κόσμος, μεταξύ αυτών πολύ ικανά στελέχη και γνώριμα στον κλάδο.

Τελικά η συνεργασία με την κα Ξυτάκη μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί καθώς θεωρείται πως με αυτήν την συνεργασία θα αναβαθμιστεί σημαντικά η εικόνα του ομίλου. Αυτό είναι κάτι που βλέπουμε ακόμα και από τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει, τον τρόπο αντιμετώπισης προς τους υπαλλήλους (κάτι που σπάνια συναντά κανείς σε ελληνική επιχείρηση), όπως και την εικόνα που αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η Μαρία Ξυτάκη είναι ενεργό μέλος της Clean Up Greece και λαμβάνει μέρος σε πολλές εθελοντικές δράσεις που αφορούν σε θέματα περιβάλλοντος

 

Εθελοντισμός και κοινωνικές δράσεις

Ιδίως, τον συγκεκριμένο τομέα γνωρίζει πολύ καλά η Μαρία Ξυτάκη που είναι ενεργό μέλος της Clean Up Greece, η οποία ασχολείται με θέματα δράσεις εθελοντικών καθαρισμών, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, ανακύκλωσης κ.ά.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης