Ο εκκωφαντικός ήχος της υβριδικής Porsche Panamera των 462 ίππων...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 17:15
Ο εκκωφαντικός ήχος της υβριδικής Porsche Panamera των 462 ίππων...

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Ένα από τα κορυφαία... οικογενειακά σπορ αυτοκίνητα είναι αναμφισβήτητα η Porsche Panamera. Ένα
Η τιμή της Porsche Panamera E-Hybrid ξεκινά από τα 130.000 ευρώ και δεν επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίαςμοντέλο που ξεπερνά τα πέντε μέτρα μήκος και εφοδιάζεται με πολυτέλεια που για να την αντιληφτείς πρέπει να την... ζήσεις.

Η τελευταία γενιά της Panamera είναι διαθέσιμη με υβριδική τεχνολογία και συνδυάζει έναν κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2.9 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, με τον τελευταίο να φορτίζει με ρεύμα από το... καλώδιο φόρτισης που συνδέεται με μία κοινή πρίζα.

 Η συνολική ιπποδύναμη φτάνει τα 462 άλογα ενώ η ροπή αγγίζει τα 700Nm. Στην πράξη το 0-100 επιτυγχάνεται σε 4,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 278 χλμ./ώρα.Ακούστε τον ήχο που βγάζουν οι εξατμίσεις της Porche Panamera E-Hybrid


Μοναδικός ήχος...
Την ακούς και παθαίνεις... ταραχή
Σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης η Porsche Panamera E-Hybrid δίνει την αίσθηση ότι κολλάει στην άσφαλτο και φυσικά προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στους επιβάτες.

Πώς όμως ακούγεται το γερμανικό μοντέλο όταν ο οδηγός πατά το γκάζι;

Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε τον εκκωφαντικό ήχο που όμως δεν επηρεάζει καθόλου την ηρεμία όσων βρίσκονται εντός της καμπίνας. Αντιθέτως...  


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υβριδική Porsche Panamera πατήστε
ΕΔΩ


Σύντομα θα ακολουθήσει και η παρουσίαση της... εκρηκτικής Panamera που μπαίνει στην πρίζα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 17:21