Ο Έλληνας που αλλάζει τον τρόπο στις τηλεοπτικές μεταδόσεις...

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 16:14
Ο Έλληνας που αλλάζει τον τρόπο στις τηλεοπτικές μεταδόσεις...

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Οι εποχές αλλάζουν, η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, το ίδιο και η καθημερινότητα μας. Η ψηφιακή εποχή αλλάζει και τον τρόπο που θα βλέπουμε τους αγώνες... Πλέον, τα smartphones και τα tablet έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και οι περισσότεροι δεν μπορούν χωρίς αυτά ούτε λεπτό.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην ψηφιακή εποχή όλα γίνονται πιο εύκολα και με το πάτημα ενός κουμπιού. Αν και τα πάντα έχουν αλλάξει όσον αφορά την τεχνολογία, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πριν από μερικά χρόνια πως βλέποντας τηλεόραση θα υπήρχε η δυνατότητα να γυρίζουμε πίσω αυτό που είδαμε προκειμένου να το ξαναδούμε.

Οι αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού (WTCC) συγκεντρώνουν χιλιάδες θεατές οι οποίοι παρακολουθούν εντυπωσιακά γρήγορα εργοστασιακά αγωνιστικά αυτοκίνητα...


Η αρχή έγινε...
Ακολουθώντας τον τεχνολογικό παροξυσμό, ένας Έλληνας του εξωτερικού κάνει το πρώτο βήμα για να αλλάξει τον τρόπο που θα παρακολουθούμε αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (και όχι μόνο) στο μέλλον.

Πρόκειται για τον Αντώνη Αργυρόπουλο ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό του Eurosport και είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία κορυφαίων θεσμών όπως το παγκόσμια πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (WTCC), το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι (ERC) κ.ά.

Ο Αντώνης Αργυρόπουλος...

Επαναστατική μέθοδος...
Ο συμπατριώτης μας σε συνεργασία με ρωσική εταιρεία προωθεί μία επαναστατική μέθοδο που φέρει Με την συγκεκριμένη εφαρμογή ο θεατής μπορεί να γίνει ο... σκηνοθέτης του αγώνα που παρακολουθεί! την ονομασία WTCC premium tv.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, την οποία επεξεργάζεται και αναλύει τα τελευταία δύο χρόνια, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθεί αγώνες του WTCC από 10 διαφορετικές κάμερες τις οποίες επιλέγει ο ίδιος ο θεατής και όχι ο... σκηνοθέτης!

Με λίγα λόγια ο χρήστης παρακολουθεί αυτό που θέλει και όπως το θέλει...

Ο θεατής επιλέγει την κάμερα που θέλει και παρακολουθεί αυτό που θέλει...

Δωρεάν χρήση για τον αγώνα στο Μαρόκο
Το project επεξεργάζεται και «τρέχει» τις τελεταίες εβδομάδες ο Αντώνης Αρυρόπουλος και γι΄ αυτό το λόγο δεν θα τον δούμε στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του SEAJETS Ράλι Ακρόπολις που διεξάγεται το τριημερο 6-8 Μαΐου. Αντιθέτως ο συμπατριώτης μας θα βρίσκεται στο Μαρόκο που είναι προγραμματισμένος ο 4ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού.

Μάλιστα για τον συγκεκιρμένο αγώνα του WTCC στο Μαρακές, οι διοργανωτές δίνουν τη δυνατότητα παρακολούθησης μέσω της εφαρμογής WTCC premium TV εντελώς δωρεάν τόσο των δοκιμών όσο και της διπλής... μάχης του Σαββάτου και της Κυριακής.


Για να παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet το τριήμερο του 4ου γύρου του WTCC πατήστε ΕΔΩ

   
To eurosport δίνει μεγάλη βαρύτητα στην μετάδοση των αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γι' αυτό το λόγο ο Αντώνης Αργυρόπουλος εξελίσσει τη νέα αυτή εφαρμογή...

Μάχες και έντονες συγκινήσεις προσφέρουν οι αγώνες του WTCC

To WTCC από άλλη οπτική μεριά...
   

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016, 16:14