Ο ήχος της Lamborghnini των 750 ίππων στο.. ρελαντί

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 17:55
Ο ήχος της Lamborghnini των 750 ίππων στο.. ρελαντί

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός super car, εκτός από την σχεδίαση και τις επιδόσεις του, είναι ο... ήχος του κινητήρα. Η έκφραση «θέλω να το ακούω» είναι κάτι που χαρακτηρίζει του λάτρεις αλλά και
Ακόμα και στο ρελαντί ο ήχος του κινητήρα με τα 750 άλογα σου προκαλεί.. ρίγος!ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων και εξαρτάται από το μηχανικό σύνολο που εξοπλίζεται.

Η νέα Lamborghini Aventador 750-4 Super Veloce, εφοδιάζεται από ένα V12 μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 6.498 κ.εκ. που αποδίδει 750 ίππους! Το εντυπωσιακό από κάθε άποψη μοτέρ, βγάζει και έναν μοναδικό ήχο που πρέπει να τον ακούσεις για να καταλάβεις την μαγεία του.

Τον μοναδικό ήχο είχαμε την ευκαιρία να... ακούσουμε κατά τη διάρκεια παραμονής του συγκεκριμένου super car (1 από τα 600 που θα παραχθούν στον κόσμο) στην Ελλάδα, το οποίο έφερε η εισαγωγική εταιρεία Trident Cars SA.

*κεντρική φωτογραφία: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος

 

Διαβάστε επίσης: Lamborghini 750-4: Αν υπάρξει κάποιος... θεότρελος πωλείται και στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης: H ακριβότερη και πιο σπάνια σύγχρονη Lamborghini ήρθε στην Ελλάδα....Δείτε και... ακούστε τον απίστευτο ήχο του 12κύλινδρου κινητήρα της Aventador 750-4 SV


       

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 17:55