Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lamborghini Aventador 750-4 Super Veloce είναι ένα σπάνιο super car καθώς θα παραχθεί σε μόλις 700 μονάδες. Όσο και να σας ακούγεται περίεργο το εντυπωσιακό μοντέλο της ιταλικής φίρμας Σε μόλις 600 μονάδες στον κόσμο θα παραχθεί η Aventador 750-4 Super Veloce… βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αντιπροσωπεία της εισαγωγικής εταιρείας Trident cars (Lamborghini, lotus, Maserati) που εδρεύει στην Κηφισιά.

Όπως μπορείτε να απολαύσετε στα παρακάτω video του zougla.gr, ο ήχος της Aventador 750-4 Super Veloce είναι μοναδικός. Λογικό άλλωστε καθώς ο κινητήρας V12 των 6.498 κ.εκ. παράγει 750 ίππους και έχει απίστευτες επιδόσεις (0-100 σε 2.8 και 350+ τελική ταχύτητα).

Από Lamborghini σε… Lamborghini
Στα άλλα δύο video μπορείτε να απολαύσετε και την.. «απλή» έκδοση της Aventador με την κωδική ονομασία Aventador 700-4 Super Veloce αλλά και την Murcielago σε ένα πολύ ξεχωριστό χρώμα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα παρακάτω video θα δείτε τρεις Lamborghini μαζί στον ίδιο χώρο και συγκεκριμένα στην αντιπροσωπεία της εταιρείας στην Ελλάδα, την ώρα που οι υπεύθυνοι, τις τοποθετούν στις.. θέσεις τους! Να σημειώσουμε πως την Παρασκευή το βράδυ 4 Δεκεμβρίου (σήμερα… δηλαδή!) θα γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια επί ελληνικού εδάφους!!!

Η μία και μοναδική Lamborghini Aventador lp 750-4 (1 από τις 600 που θα παραχθούν στον κόσμο) κοστίζει στο εξωτερικό 330.000 ευρώ…

Η Lamborghini Aventador 700-4 Super Veloce κοστίζει στο εξωτερικό 370.000 ευρώ…

Η εντυπωσιακή και σε ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα Lamborghini Murcielago…

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης