Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Από την 1η Ιουνίου η εισαγωγή των αυτοκινήτων Skoda έχει περάσει στα χέρια του ομίλου Kosmocar που καλείται να προσφέρει τα μέγιστα δυνατά, στους πελάτες αλλά και στους υποψήφιους αγοραστές της μάρκας.

Οι άνθρωποι της Skoda στη χώρα μας ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις που θα υλοποιήσουν ενώ τα νέα μοντέλα που θα έρθουν σίγουρα θα προσφέρουν την δυνατότητα στην τσέχικη φίρμα να αναπτύξει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα μοντέλα που θα συζητηθούν
Ποια είναι όμως τα σχέδια της Skoda για τη φετινή χρονιά αλλά και για το 2017; Για τους επόμενους Το SuperB και το Kodiaq θα αναβαθμίσουν σημαντικά την Skoda…πέντε μήνες αναμένεται να δούμε τις ανανεωμένες αντιπροσωπείες, θα υπάρξει διαφημιστική καμπάνια προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το brand name της Skoda και το κερασάκι στην τούρτα θα είναι το ολοκαίνουργο SuperB που θα εμφανιστεί τον Οκτώβριο.

Για το 2017 θα υπάρξει ανανέωση στα μοντέλα, Citigo, Rapid, Rapid Spaceback, θα γίνει facelift στην Octavia, θα δούμε επίσης νέα μοντέλα και θα εμφανιστεί το επιβλητικό (υπολογίζεται τον Μάρτιο) SUV της Skoda με την ονομασία Kodiaq.  

Δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Skoda πατώντας ΕΔΩ

Πολύ δυνατά brand name βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της Kosmocar...

Τον Οκτώβριο θα δούμε τη νέα γενιά της SuperB...
Το Kodiaq θα κάνει την εμφάνισή του τον Μάρτιο του 2017...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης