Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας υπερήρωας πρέπει να οδηγεί με στυλ, για αυτό και η Lexus μαζί με την Adidas συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό RX 500h F Sport με έμπνευση από το Black Panther: Wakanda Forever.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άκρως εντυπωσιακό είναι το σύνολο που δημιουργήθηκε από την συνεργασία κορυφής ανάμεσα στη Σχολή Βιωματικής Εκπαίδευσης σχεδιασμού της Adidas και το ερευνητικό κέντρο σχεδιασμού της Lexus. Το αυτοκίνητο αποτελεί μέρος της ειδικής κολεξιόν ρούχων της Adidas με την ονομασία Wakanda Forever, έχοντας προφανώς έμπνευση από τον υπερήρωα της Marvel, Black Panther και την ομώνυμη ταινία που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους εδώ και λίγες ημέρες.

Το RX 500h F Sport διαθέτει χρώμα μωβ με ρίγες σε μαύρο φόντο ξεχωρίζοντας και μη θυμίζοντας τίποτα αντίστοιχο. Μάλιστα στο πάνω μέρος του καπό υπάρχουν μερικά χρυσά διαμάντια, φέρνοντας στο μυαλό εκείνα που έχει ο πρωταγωνιστής της ταινίας στο κολιέ του. Βέβαια αντίστοιχες χρυσές πινελιές εμφανίζονται και σε άλλα σημεία του οχήματος ενώ η εικόνα και στο εσωτερικό είναι μοναδική και ιδιαίτερη.

Αρχικά βλέπουμε το λογότυπο της Lexus να υπάρχει στα προσκέφαλα έχοντας τοποθετηθεί με 3D εκτύπωση, ενώ το υλικό που τα ντύνει είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιεί η Adidas στις σόλες των παπουτσιών στην σειρά 4DWRD. Μάλιστα πέρα από το ειδικό ξύλο με την χρυσή επένδυση που υπάρχει στην κεντρική κονσόλα, στην οθόνη του συστήματος infotainment εμφανίζεται η λέξη Lexus με τα γράμματα Wakanda.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο είναι υβριδικό και διαθέτει έναν κινητήρα 2.4λτ. που αποδίδει 371 ίππους και 550 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων και μπορεί να κάνει το 0-100 σε 6.2 δευτ. 

Λέτε να δούμε τα αυτοκίνητα και άλλων υπερηρώων; 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης