Στην έκθεση της Γενεύης, που ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαρτίου, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η νέα γενιά του S3, μαζί με τις απλές εκδόσεις του καινούριου A3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι μηχανικοί της Audi συνεχίζουν τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου στις Αζόρες, με την εταιρεία να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες.

Το S3 θα προσφέρεται σε πεντάθυρο αμάξωμα και πατάει στην πλατφόρμα MQB του VW Group. Τροφοδοτείται από τον 2.0 TFSI κινητήρα απόδοσης 310 ίππων και 380 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος quattro. Το μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και ο επιλογέας είναι τύπου shift-by-wire.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά στη σχεδίαση, παρά το καμουφλάζ του αμαξώματος, διακρίνεται η μεγάλη μάσκα τύπου Singleframe, οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα, το φαρδύτερο πίσω τμήμα με τον διαχύτη και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης,τα σπόιλερ στο πλάι και οι ράγες οροφής.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά θα κάνουν τα σπορ καθίσματα, ο μεγάλος ψηφιακός πίνακας οργάνων, η κεντρική οθόνη αφής και το τριάκτινο τιμόνι.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης