Λίγες μέρες μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε ο ιδιοκτήτης μιας F430 στο εθνικό δίκτυο της Γερμανίας, ακόμα ένας κάτοχος Ferrari έχασε τον έλεγχο στον ίδιο δρόμο, καταστρέφοντας το πανάκριβο αυτοκίνητό του.

Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά μιας F12 Berlinetta να πάρει μια «γεύση» από τις μπαριέρες της Autobahn. Ευτυχώς, τόσο ο οδηγός όσο και ο συνοδηγός τραυματίστηκαν ελαφρά. Το ιταλικό super car υπέστη, όμως, μεγάλες υλικές ζημιές, ειδικά στο εμπρός τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι να πάρουν το αυτοκίνητο είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων

Τα συνεχόμενα ατυχήματα στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, όπου τα όρια ταχύτητας είναι ελεύθερα στα περισσότερα σημεία, έχουν προκαλέσει αντιδράσεις στη Γερμανία, με αρκετούς πολιτικούς να κάνουν πλέον ανοικτές προτάσεις για θέσπιση ανώτατου ορίου στους αυτοκινητοδρόμους της χώρας. Απέναντί τους βρίσκονται αρκετές αυτοκινητιστικές ενώσεις, όπως η ADAC, η οποία θεωρεί ότι σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται τα τροχαία με την ταχύτητα, καθώς τα περισσότερα εξ αυτών γίνονται με χαμηλές ταχύτητες και μέσα στην πόλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρομερό ατύχημα της περασμένης εβδομάδας με την F430

Ωστόσο, δεν αποκλείεται στο άμεσο μέλλον να δούμε τον κορυφαίο αυτοκινητόδρομο του κόσμου, το δίκτυο όπου όλοι οι λάτρεις της ταχύτητας θέλουν να επισκεφθούν, με όρια ταχύτητας στα 130 ή 140 χλμ./ώρα. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης