Η Aventador είναι ένα από τα κορυφαία super cars του κόσμου. Κοστίζει πάνω από 300.000 ευρώ και αποτελεί το όνειρο κάθε οδηγού και φίλου των τεσσάρων τροχών, διαθέτοντας εκπληκτική σχεδίαση, τέλεια αεροδυναμική, τεχνολογίες από τη F1 και εντυπωσιακές επιδόσεις. Ωστόσο, ακόμα και αυτό το αυτοκίνητο έχει τα προβλήματά του!

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων Αμερικής (NHTSA) ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ανάκληση 144 μονάδων της Lamborghini Aventador που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, λόγω μη συμβατών εμπρός φώτων! Σύμφωνα με τον οργανισμό, τα φώτα του ιταλικού super car λόγω του ότι ρυθμίζονται οριζόντια και όχι κάθετα «χτυπούν» πολύ ψηλά στο απέναντι ρεύμα και «τυφλώνουν» τους διερχόμενους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lamborghini έλαβε εντολή από τον οργανισμό να ανακαλέσει τα 144 συγκεκριμένα μοντέλα και να διορθώσει το πρόβλημα άμεσα, χωρίς φυσικά καμία χρέωση από τους ιδιοκτήτες. Το εντυπωσιακό είναι ότι πρέπει να το κάνει σήμερα κιόλας (17/12), καθώς είναι θέμα ασφαλείας και οφείλει να συμμορφωθεί με τους νόμους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης