Το μικρομεσαίο πολυμορφικό της Opel δέχθηκε το απαραίτητο φρεσκάρισμα από το σχεδιαστικό τμήμα της γερμανικής φίρμας, φέρει πιο πλούσιο εξοπλισμό, ένα νέο κινητήρα diesel και είναι έτοιμο να λανσαριστεί στην αγορά, πιο ολοκληρωμένο από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανανεωμένο Meriva θα παρουσιαστεί αυτές τις ημέρες στις Βρυξέλλες και αμέσως μετά θα ξεκινήσει την εμπορική του πορεία στις ευρωπαϊκές αγορές. Αισθητικά, διακρίνεται για τη νέα μάσκα με τα χρωμιωμένα ένθετα, τα φώτα ημέρας LED και τις νέες ζάντες 17 και 18 ιντσών. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 12 χρωμάτων για το αμάξωμα, μεταξύ των οποίων τα καινούργια «emerald green» και «lime yellow».

Στο εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί η νέα γενιά του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας IntelliLink, με έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών. Το σύστημα παρέχει – εκτός των άλλων – hands-free συνδεσιμότητα τηλεφώνου Bluetooth, audio streaming και πρόσθετη συνδεσιμότητα μέσω USB.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που κάνει τη διαφορά στο ανανεωμένο MPV, είναι ο νέος κινητήρας diesel χωρητικότητας 1.600 κ.εκ., ο οποίος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 110 και 136 ίππους. Στην πρώτη περίπτωση, η κατανάλωση καυσίμου είναι στα 3,8 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές ρύπων στα 99 γρ./χλμ. και στη δεύτερη στα 4,4 λτ. και 116 CO2, αντίστοιχα.   

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης