Το Fiat Panda 3ης γενιάς ξεκίνησε ήδη την σταδιοδρομία του στην ευρωπαϊκή αγορά και πριν καλά, καλά κάνει την εμφάνισή του οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και προηγούμενο. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η ζήτηση που έχει το Panda κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου στη Ιταλία. Σε 685 αντιπροσώπους της μάρκας περισσότεροι από 55.000 οδηγοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον με τους 15.000 περίπου να το έχουν ήδη παραγγείλει. Η επιτυχία μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιπρόσωποι αποφάσισαν να πράξουν το ίδιο και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στην Ελλάδα το νέο Fiat Panda θα βρίσκεται στις αντιπροσωπείες της Fiat μετά τις 20 Φεβρουαρίου, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκεφτούν και να πραγματοποιήσουν ακόμα και test drive. Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την εισαγωγική εταιρεία στην Ελλάδα οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν στις αρχές Μαρτίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το best seller ιταλικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες που ταιριάζουν γάντι στην ελληνική πραγματικότητα. Συγκεκριμένα θα διατίθενται με κινητήρες βενζίνης 0.9 λίτρων twinair και 85 ίππους, 1.2 με 69 ίππους ενώ θα υπάρχει και έκδοση diesel 1.3 λίτρων με 75 ίππους. Αργότερα (πριν το καλοκαίρι) θα δούμε και την έκδοση με τον κινητήρα twinair 875 κ.εκ. με 65 ίππους.

Πάρτε μία γεύση από τη νέα γενιά του Fiat Panda

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης