Ένα ρεπορτάζ διαφορετικό από αυτά που έχουν γίνει για τους σταθμούς διοδίων πραγματοποίησε η εκπομπή «Ό,τι Κινείται». Συγκεκριμένα, ξεκίνησε από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, για να διαπιστώσει τα εξής: πως για μία απόσταση σχεδόν 500 χιλιομέτρων ο οδηγός πρέπει να σταματήσει 11 φορές, να πληρώσει 23,35 ευρώ και να ξοδέψει 17:30 λεπτά (δηλαδή το σταμάτα – ξεκίνα στα διόδια) για να… πληρώσει. Πρόκειται για ένα απίστευτο θέμα, το οποίο εκτός από οικονομικές διαστάσεις έχει και περιβαλλοντικές, αφού στις περιοχές των διοδίων αυξάνονται κατακόρυφα οι εκπομπές ρύπων.

Στην ίδια εκπομπή θα μάθετε για την αναβίωση της μάρκας MG και για τους 10 εκατομμύρια εξωλέμβιους κινητήρες της Yamaha, ενώ θα γελάσετε με την γκάφα παρκαδόρου που ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο. Επίσης, θα δείτε έναν σκύλο στη θέση ενός… Nissan Skyline, ενώ θα θαυμάσετε και πινακίδες που υπάρχουν στους ελληνικούς δρόμους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την καθημερινή εκπομπή «Ό,τι Κινείται» παρουσιάζει ο Βασίλης Σαρημπαλίδης και μεταδίδεται κάθε μέρα στις 20.55 από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom.

Παρακολουθήστε παρακάτω την εκπομπή που μεταδόθηκε στις 23 Απριλίου από την τηλεοπτική συχνότητα του καναλιού Zoom (το θέμα με τα διόδια ξεκινά στο 2:00)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης