Η ανανεωμένη εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου της Skoda είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα, έχοντας αναβαθμιστεί αισθητικά και αποκτήσει πλουσιότερο εξοπλισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Octavia φέρει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη μάσκα, νέα γρίλια, καινούργια φωτιστικά σώματα τα οποία είναι διαθέσιμα και με τεχνολογία full LED και νέες ζάντες 16, 17 και 18 ιντσών. Μικρές αλλαγές υπάρχουν και στα πίσω φώτα, με τα υπόλοιπα τμήματα του αμαξώματος να παραμένουν ως έχουν.

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών στη βασική έκδοση και 9,2 ιντσών στις πλουσιότερες. Ο οδηγός θα μπορεί να χειρίζεται κάθε λειτουργία πιο εύκολα και γρήγορα, καθώς πλέον δεν υπάρχουν τα κλασικά κουμπιά και διακόπτες. Το σύστημα πολυμέσων υποστηρίζει Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink και SmartGate, ενώ υπάρχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης για smartphone και tablet, μονάδα LTE και λειτουργία Wi-Fi hotspot.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές υπάρχουν στα διακοσμητικά και τις επενδύσεις, οι θήκες για αντικείμενα έχουν ανασχεδιαστεί προς όφελος της πρακτικότητας, με τους υποψήφιους αγοραστές να μπορούν να επιλέξουν μεταξύ μιας πλειάδας έξτρα αξεσουάρ, όπως αναδιπλούμενα τραπεζάκια, πλέον αποσπώμενο φακό LED, θερμαινόμενο τιμόνι, εξατομικευμένο κλειδί που αποθηκεύει τις ρυθμίσεις του οδηγού και φωτισμό περιβάλλοντος.

Ο εξοπλισμός της Octavia είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας όλα τα συστήματα υποβοήθησης, όπως αυτό της αποφυγής σύγκρουσης με πεζό, του αυτόματου παρκαρίσματος, της ανίχνευσης «τυφλού» σημείου και του βοηθού στάθμευσης.

Όσον αφορά στους κινητήρες, η Octavia συνεχίζεται να προσφέρεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και diesel του ομίλου VW. Παράλληλα, οι ισχυρότερες εκδόσεις 1.8 TSI και 2.0 TDI φέρουν και σύστημα τετρακίνησης.

Οι τιμές της Octavia MY2017 ξεκινούν από 16.900 ευρώ, με τον υποψήφιο πελάτη να έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πέντε επιπέδων εξοπλισμού (Active , Ambition,  Style, Scout και RS). Παράλληλα, με την αγορά προσφέρονται τέσσερα χρόνια εγγύηση, ισάριθμα έτη ασφάλισης, service και οδική βοήθεια.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά και τις τιμές


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης