Αποκαλύφθηκε το νέο Range Rover Velar

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017, 13:22
Αποκαλύφθηκε το νέο Range Rover Velar

Παρότι στη βρετανική εταιρεία είχαν προγραμματίσει να παρουσιάσουν επίσημα το νέο SUV Coupe στην έκθεση της Γενεύης, την επόμενη εβδομάδα, διέρρευσαν οι φωτογραφίες του μοντέλου.

Τα σχέδια της Land Rover χάλασε ισπανική ιστοσελίδα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τις επίσημες φωτογραφίες και να τις δημοσιεύσει. Το καινούργιο Range Rover Velar είναι ουσιαστικά η coupe εκδοχή του Range Rover Sport και διακρίνεται για το μοντέρνο στιλ, την κομψότητα και τις high-tech τεχνολογίες, υιοθετώντας πολλά στοιχεία από την F-Pace.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας, Gerry McGovern, πρόκειται για ένα avant-garde Range Rover. Ιδιαίτερα ελκυστικό είναι και το εσωτερικό, συνδυάζοντας την πολυτέλεια, με την άνεση και τις τεχνολογίες. Διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφή του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει οτιδήποτε επιζητούν οδηγός και συνεπιβάτες. Κάτω από το καπό αναμένεται να δούμε τους κινητήρες βενζίνης και diesel της σειράς Ingenium, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και plug-in hybrid έκδοση.
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017, 13:22