Άρση των περιορισμών στο Nurburgring

Άρση των περιορισμών στο Nurburgring

Δεν πέρασαν τρεις εβδομάδες από την επιβολή ορίων ταχύτητας στην διάσημη γερμανική πίστα και οι υπεύθυνοι εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων Μέσων, η ιδιοκτήτρια εταιρεία και διαχειρίστρια της πίστας, Capricorn Nürburgring GmbH, είναι έτοιμη να κάνει στροφή 180 μοιρών έπειτα από πιέσεις των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων.

Αν τελικά πάρουν πίσω την απαγόρευση, αυτό θα ισχύσει μόνο για τις αυτοκινητοβιομηχανίες και όχι για τους αγωνιζόμενους ή τους ιδιώτες που μισθώνουν την πίστα. Μάλιστα, λέγεται πως σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Κερδισμένοι από αυτό θα βγουν οι Koenigsegg και Honda, οι οποίοι ζητούσαν επίμονα να τους αφήσουν να κάνουν χρονομετρημένους γύρους ώστε να επισημοποιηθούν τα ρεκόρ τους.

Θυμίζουμε πως από τις 18 Ιουνίου, οι διαχειριστές του Nurburgring σε συνεργασία με την ένωση μηχανοκίνητου αθλητισμού της Γερμανίας, απαγόρευσαν σε οποιονδήποτε να ξεπερνά τα όρια ταχύτητας, έπειτα από το τραγικό ατύχημα της 28ης Μαρτίου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας θεατής.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015, 10:23