Τα μοντέλα της Aston Martin ανήκουν στην ελίτ της αυτοκίνησης, προσφέροντας εκπληκτικά επίπεδα πολυτέλειας, κομψότητας και κορυφαίες επιδόσεις. Η νέα ωστόσο, κάνει ένα βήμα παραπάνω όντας το αστέρι της βρετανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από όποια πλευρά και να παρατηρήσεις το νέο cabrio super car της Aston Martin, μαγνητίζεσαι από τις υπέροχες γραμμές, τις καμπύλες επιφάνειες και την απαράμιλλη αισθητική. Το εσωτερικό είναι πέραν κάθε κριτικής, με τα δερμάτινα καθίσματα να περιλαμβάνουν ακόμα και ίνες άνθρακα.

Η υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει σε 14 δευτερόλεπτα και είναι κατασκευασμένη από τα πιο προηγμένα υλικά, με το συνολικό βάρος του αμαξώματος να αγγίζει τα 1.845 κιλά, δηλαδή είναι μόλις εννιά κιλά βαρύτερο από την coupe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το μυώδες καπό κρύβεται ο V12 6.0 λίτρων κινητήρας, απόδοσης 573 ίππων και 620 Nm ροπής, με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου Touchtronic 2. Για να επιταχύνει στα 0-100 χρειάζεται μόλις 4,1 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 295 χλμ./ώρα.

Ακόμα και με κλειστή οροφή κάνει τη διαφορά

Αψεγάδιαστο το εσωτερικό

Το όνειρο κάθε οδηγού

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης