Στη διάσημη βρετανική εκπομπή αυτοκινήτου Top Gear, η ομάδα παραγωγής του BBC και οι παρουσιαστές συνηθίζουν να κάνουν τα πιο απίστευτα πράγματα, από το να διαλύουν οχήματα με τανκς, μέχρι να τα πετάνε στα ποτάμια και να τα πυροβολούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, αυτό που πραγματοποίησαν στο πρώτο επεισόδιο της εφετινής σεζόν, δεν έχει προηγούμενο. Οι «αθεόφοβοι» έδεσαν ένα cabrio Rover Metro και το πέταξαν από ύψος 165 μέτρων, με άνθρωπο μέσα!

Η εικόνα του Freddie Flintoff, με τα μάτια ορθάνοικτα από τον φόβο και τα χέρια να κρατούν σφιχτά το τιμόνι, κόβει την ανάσα.

Ο παρουσιαστής του Top Gear δέχθηκε να καθίσει αυτός στη θέση του οδηγού. Όταν αντίκρισε το κενό το μετάνιωσε, αλλά ήταν αργά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το bungee jumping με αυτοκίνητο έγινε στο φράγμα Luzzone της Ελβετίας. Στόχος των ανθρώπων της εκπομπής, ήταν να δουν πως επιταχύνει το cabriolet από μεγάλο ύψος και πόσα G ασκούνται κατά την πτώση.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για τον Flintoff, αν και τα σημάδια από τη ζώνη ασφαλείας τεσσάρων σημείων στο στήθος και τους ώμους, θα του θυμίζουν για πολύ καιρό αυτό που έκανε.

 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης