Οι κορυφαίες εκδόσεις των X3 και X4 με την υπογραφή του φημισμένου τμήματος Μ είναι έτοιμες να αποκαλυφθούν. Η εταιρεία από το Μόναχο έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video, ανακοινώνοντας ότι είναι θέμα ημερών η παγκόσμια πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πανίσχυρα βαυαρικά μοντέλα τροφοδοτούνται από έναν εξακύλινδρο 3.0 M TwinPower Turbo κινητήρα απόδοσης 450 ίππων, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις. Τόσο η X3 M όσο και η X4 M φέρουν δυναμικό bodykit, σπορ στοιχεία στο εσωτερικό και πληθώρα τεχνολογιών.

Σύμφωνα με την BMW, τα αυτοκίνητα είναι ικανά να κινηθούν με εκπληκτικό ρυθμό στην άσφαλτο. Ταυτόχρονα δεν προβληματίζονται σε εκτός δρόμους διαδρομές, χάρη στην εξελιγμένη τετρακίνηση και την ενεργή ανάρτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτούς που επιζητούν κάτι ιδιαίτερο, η βαυαρική φίρμα θα ετοιμάσει μέσα στο 2019 και μία σπέσιαλ έκδοση με την ονομασία Competition. Το πακέτο θα περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα, πιο σκληρή ανάρτηση, σπορ ρυθμίσεις σε όλα τα μηχανικά μέρη, ενισχυμένο πλαίσιο και κινητήρα.

Το εξακύλινδρο τρίλιτρο μοτέρ θα αποδίδει στην περίπτωση των X3 M και X4 M Competition περίπου 500 ίππους, χαρίζοντας στον οδηγό μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης