Εκπληκτικό ταχύπλοο με στιλ… AMG GT S

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, 12:57
Εκπληκτικό ταχύπλοο με στιλ… AMG GT S

Cigarette Racing Team και Mercedes AMG συνεργάστηκαν ακόμα μια φορά, δημιουργώντας ένα από τα πιο εντυπωσιακά και γρήγορα σκάφη.

Πρόκειται για το Racing 50 Marauder GT S, το οποίο θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες, κατά τη διάρκεια της διεθνής έκθεσης σκαφών του Μαϊάμι. Το ταχύπλοο είναι εμπνευσμένο από την από την καινούργια AMG GT S, έχει μήκος 15 μέτρα, πλάτος 2,4 μέτρα και είναι βαμμένο σε μαύρο ματ χρώμα με πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Στην κατασκευή του έχουν χρησιμοποιηθεί τα πιο προηγμένα και ελαφρά υλικά, ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το βάρος. Τροφοδοτείται από δύο πανίσχυρες αγωνιστικές μηχανές της Mercury, με την τελική ταχύτητα στο νερό να φτάνει τα 217 χλμ./ώρα.

Στην καμπίνα υπάρχουν πέντε μπάκετ καθίσματα της AMG, ενώ όλο το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο στο χέρι και περιλαμβάνει επενδύσεις από alcantara. Το πιλοτήριο είναι τελευταίας γενιάς και διαθέτει τα πιο σύγχρονα όργανα. Παρέχεται συνδεσιμότητα bluetooth, έλεγχος μέσω υπολογιστή, τέσσερις οθόνες υψηλής ανάλυσης, πλοήγηση των Garmin και Cigarette, καθώς και ηχοσύστημα.

Όποιος επιθυμεί να το παραγγείλει δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με την Mercedes ή την Cigarette και φυσικά να πληρώσει το αντίτιμο του 1,06 εκατομμυρίων ευρώ.
    

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015, 23:22