Αναμονή τέλος για την επόμενη γενιά του επιτυχημένου crossover της γερμανικής φίρμας, καθώς αύριο 15 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιαστεί επίσημα στο κοινό.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Tiguan έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης της Φρανκφούρτης. H VW κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό την εικόνα του αυτοκινήτου και τις τεχνικές λεπτομέρειες, δίνοντας στη δημοσιότητα μόλις δύο σκίτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, το Tiguan πατά πάνω στην πλατφόρμα MQB, σχεδιαστικά βασίζεται στο πρωτότυπο Cross Coupe GTE, έχοντας πιο δυναμική και σπορ εμφάνιση, ελαφρώς μεγαλύτερες διαστάσεις και μειωμένο βάρος. Πλήρως αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, ενώ κάτω από το καπό θα δούμε τους γνωστούς TSI και TDI κινητήρες του ομίλου.

Στη βάση της γκάμας θα είναι ο 1.4 TSI των 125 ίππων και στην κορυφή ο 2.0 TDI απόδοσης 240 ίππων. Όλα τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με μηχανικό η αυτόματο κιβώτιο DSG. Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν κατά τη διάρκεια της γερμανικής έκθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης