Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Όλη την ατυχία μαζεμένη είχε τόσο ο χειριστής του κλαρκ, όσο και ο ιδιοκτήτης της Ferrari στη συγκεκριμένη περίπτωση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό δημοσιεύτηκε στην κινεζική εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Weibo και στη συνέχεια στο Twitter. Χωρίς να υπάρχουν αρκετές πληροφορίες γύρω από το συμβάν, η εικόνα μιλάει από μόνη της και όλα δείχνουν πως το ανυψωτικό προσπαθούσε να περάσει γύρω από τη σταθμευμένη Ferrari όταν το φορτίο του (λόγω κακής ισορροπίας) προσγειώθηκε στο supercar.

Όπως έγραψε ένας σχολιαστής στο Twitter, το εν λόγω φορτίο φαίνεται να είναι ένας επαγγελματικός φούρνος, και ενδεχομένως ακόμη και ένας φούρνος πίτσας, γεγονός που θα καθιστούσε ειρωνικό το γεγονός ότι ο εξοπλισμός που έχει σχεδιαστεί για τα πιο διάσημα πιάτα της Ιταλίας προκάλεσε ζημιά σε ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα της μεσογειακής χώρας.

Τα μοναδικά πλάνα από το περιστατικό δείχνουν το όχημα με τον φούρνο ακόμα στο καπό του, γεγονός που καθιστά δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια η έκταση της ζημιάς. Ωστόσο, φαίνεται ότι το μπροστινό μέρος της Ferrari είναι πιο χαμηλά από το πίσω μέρος, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο φούρνος είναι αρκετά βαρύς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι η ζημιά περιορίζεται λογικά στο καπό και, ίσως, στον μπροστινό προφυλακτήρα. Δεδομένου ότι η F8 Tributo πιθανότατα δεν βρισκόταν σε κίνηση και ο φούρνος είχε μικρή απόσταση για να πέσει, η ζημιά μπορεί να είναι αρκετά περιορισμένη.

Το μοναδικό plot twist το οποίο δεν επιβεβαιώνεται, είναι η Ferrari να ανήκε στο αφεντικό του χειριστή του κλαρκ και να έγινε εσκεμμένα. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης