Έπειτα από τρία χρόνια εμπορικής πορείας, έφτασε η ώρα της ανανέωσης για το compact crossover/SUV της κορεατικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Sorento MY2018 φέρει μικρές αναβαθμίσεις όσον αφορά στην αισθητική και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Οι σχεδιαστές της KIA, αναπροσάρμοσαν τους προφυλακτήρες και τα φώτα, τοποθέτησαν νέα γρίλια στη μάσκα, μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα και πίσω φωτιστικά σώματα τύπου LED.

Επίσης, στο πίσω τμήμα συναντάμε μια μικρή πτέρυγα, έναν ψευδο-διαχύτη και νέες ευμεγέθεις απολήξεις της εξάτμισης. Τα «σκαλοπάτια» στο πλάι και οι ζάντες 19 ιντσών, ολοκληρώνουν την εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, διακρίνεται η μεγαλύτερη οθόνη αφής του συστήματος πολυμέσων, συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto, το νέο τιμόνι, τα διακοσμητικά και οι δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας σε καθίσματα και πόρτες. Επιπλέον, εμπλουτίστηκαν σημαντικά τα επίπεδα εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας πλειάδα συστημάτων άνεσης και ασφάλειας.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει ως έχει. Παρότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με το λανσάρισμα στην ευρωπαϊκή αγορά, λογικά θα ξεκινήσει στα τέλη του έτους.

Δείτε όλη την γκάμα της ΚΙΑ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης