Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την οικονομική κρίση. Ωστόσο αυτό δε φαίνεται να επηρεάζει ιδιαίτερα τις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στον κάδο των πολυτελών μοντέλων, γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις που έχουν κάθε χρόνο και… αυξάνονται.

Τρανό παράδειγμα αυτό της Rolls Royce, η οποία το 2013 διέθεσε 3.630 μονάδες (3.575 το 2012) σημειώνοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά ρεκόρ πωλήσεων το οποίο είναι το κορυφαίο στην ιστορία των 110 χρόνων λειτουργίας της. Οι ταξινομήσεις αυτές σημαίνουν πως η Rolls-Royce είναι η μεγαλύτερη σε πωλήσεις μάρκας στον κόσμο στην κατηγορία των αυτοκίνητων άνω των… 200.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βρετανική φίρμα διαθέτει σήμερα αυτοκίνητα σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο ενώ Κίνα και ΗΠΑ είναι οι δύο περιοχές με τις περισσότερες πωλήσεις. Αξίζει να σημειώσουμε πως τη φετινή χρονιά η εταιρεία θα δημιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο παραγωγής στο Goodwood γεγονός που δείχνει και την επένδυση που κάνει σε ανθρώπινο δυναμικό με στόχους που είναι ιδιαίτερα υψηλοί..
   

Πάρτε μία γεύση από… Rolls Royce

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης