Η ηλεκτρική κινητικότητα εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς ολοένα και περισσότεροι οδηγοί επιλέγουν ένα ηλεκτροκίνητο μοντέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Leaf είναι αναμφισβήτητα το best seller αυτοκίνητο της παγκόσμιας αγοράς. Πρόσφατα, παραδόθηκε σε μία κυρία από τη Μαδρίτη το 100.000ό αντίτυπο, με την ιαπωνική εταιρεία να το γιορτάζει δεόντως. Η Susana de Mena παρέλαβε το καινούργιο της όχημα σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στην επίσημη αντιπροσωπεία της Nissan στην ισπανική πρωτεύουσα.

Όπως ανέφερε η κυρία de Mena, αυτό που την κέρδισε στο Leaf ήταν η ποιότητα, η τιμή, οι προδιαγραφές και, φυσικά, το γεγονός ότι κινείται 100% ηλεκτρικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Leaf χαρακτηρίζεται ως το πιο προηγμένο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα μαζικής παραγωγής. Διακρίνεται για την αυξημένη αυτονομία, το μοντέρνο design, τα συστήματα υποστήριξης του οδηγού και τη συνδεσιμότητα. Με μία φόρτιση μπορεί να κινηθεί για 378 χιλιόμετρα σε πραγματικές συνθήκες, επιτρέποντας στον οδηγό να κάνει μεγαλύτερες διαδρομές.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στην Ευρώπη πωλείται μία μονάδα του δημοφιλούς EV ανά 10 λεπτά, με τις παραγγελίες για το νέας γενιάς όχημα να έχουν ξεπεράσει τις 37.000. Το Leaf είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα, με την τιμή του να ορίζεται στα 32.990 ευρώ.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του Leaf

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης