Το καλοκαίρι του 2016, η Land Rover θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του Defender, με το αυτοκίνητο να βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της εξέλιξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τωρινή γενιά του σκληροτράχηλου βρετανικού οχήματος θα σταματήσει να παράγεται τον Δεκέμβριο του 2015, προκειμένου να γίνουν οι εργασίες για την κατασκευή της νέας γραμμής παραγωγής.

Για να τιμήσει το θρυλικό μοντέλο, η Land Rover δημιούργησε τρεις ειδικές εκδόσεις, οι οποίες θα παραχθούν σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τον ερχόμενο Αύγουστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη ονομάζεται Defender Heritage Edition, με το αμάξωμα να είναι βαμμένο στο χρώμα Grasmere Green, έχοντας άσπρη οροφή και τα διακριτικά HUE 166, που παραπέμπουν στην πινακίδα κυκλοφορίας του πρώτου Land Rover, γνωστού και ως «Huey». Θα παραχθεί σε 400 μονάδες, στις εκδόσεις 90 Hard Top, 90 Station Wagon και 110 Station Wagon, με αρχική τιμή τις 27.800 λίρες Αγγλίας.

Το δεύτερο είναι το Defender Adventure Edition, το οποίο διακρίνεται για τις εξαιρετικές εκτός δρόμου δυνατότητες. Διαθέτει επιπλέον προστασία περιμετρικά και κάτω από το αμάξωμα, χωμάτινα ελαστικά της Goodyear, δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό και λογότυπα κατά παραγγελία. Η παραγωγή του θα περιοριστεί στις 600 μονάδες, προσφέρεται στις εκδόσεις 90 Station Wagon και 110 Station Wagon, με την τιμή να ξεκινά από £43.495

Το τρίτο και τελευταίο φέρει την ονομασία Defender Autobiography Edition και είναι το πιο πολυτελές. Το αμάξωμα είναι σε διχρωμία, το εσωτερικό είναι όλο επενδυμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας Windsor και θα παραχθεί σε μόλις 80 μονάδες, στην έκδοση 90 Station Wagon. Η τιμή του ορίστηκε στις £61.845.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης