Δεν πέρασαν δύο μήνες αφότου ο Jon Olsson παρέλαβε το υπέροχο Audi RS6 Avant DTM, απόδοσης 950 ίππων και το αυτοκίνητο πέρασε στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σουηδός αθλητής του αλπικού σκι και λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, είχε εξελίξει το ειδικά τροποποιημένο γερμανικό station σε συνεργασία με την Uber, προκειμένου να λάβει μέρος στον αγώνα Gumball 3000.

Το RS6 DTM βασίζεται στην έκδοση παραγωγής του μοντέλου της Audi, αλλά έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα σημεία. Φέρει αγωνιστικό bodykit, με τεράστιο πίσω διαχύτη και πτέρυγα από carbon, ενώ από το ίδιο πανάκριβο συνθετικό υλικό είναι οι προφυλακτήρες και η μπαγκαζιέρα στην οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά, διαθέτει επιπλέον αεροδυναμικά βοηθήματα, με τα ελαστικά, τις ζάντες, τις  αναρτήσεις και τα φρένα είναι καινούργια. Τροφοδοτείται από μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V8 4.0 twin turbo κινητήρα που αποδίδει 950 ίππους, με το σύστημα της εξάτμισης να  προέρχεται από την Milltek Sport και τα δύο custom turbo της The turbo engineers να περιέχουν ανοδιωμένο χρυσάφι!

Ο Jon Olsson, αφού συμμετείχε στο Gumball 3000, έβγαλε το «θηρίο» προς πώληση και μάλιστα βρήκε αγοραστή σε λίγα 24ώρα. Ο νέος ιδιοκτήτης είναι από το Alkmaar της Ολλανδίας και μόλις πήρε το αυτοκίνητο στα χέρια του, έβγαλε φωτογραφία τη γυναίκα του, η οποία βάζει τα ψώνια στο carbon πορτμπαγκάζ.

Δείτε τον Olsson με το RS6 των 950 ίππων στην πίστα, κατά τη διάρκεια του Gumball 3000


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης