Ήλιος, θάλασσα, παραλία, άμμος. Μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Ιουνίου, ένα τραπεζάκι καλυμμένο από άκρη σε άκρη με μεσογειακές γεύσεις, με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Μύρισε διακοπές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μουσική, ανεμελιά, ξενύχτια, γέλια, καλή παρέα και διασκέδαση. Ένα κοκτέιλ γεύσεων, ήχων, αισθήσεων και χρωμάτων. Οι ιδανικές διακοπές. Αυτές που όλοι ονειρευόμαστε και ανυπομονούμε να ζήσουμε. Ένα αυθεντικό, ανέμελο ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα, στις Σποράδες και στα Επτάνησα.

Κάποιοι ήδη το απολαμβάνουν. Οι περισσότεροι όμως μετράμε αντίστροφα τις ημέρες, ανυπομονούμε να Ασφαλίζεις το αυτοκίνητο και κερδίζεις 20 ευρώ σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια φορτώσουμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, να εξορμήσουμε στα πανέμορφα νησιά, να γευτούμε τα κάλλη της ελληνικής φύσης, να νιώσουμε τη γοητεία του ορεινού τοπίου, τις αμμουδερές παραλίες, τους όμορφους κολπίσκους, τα χωριά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τις υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις που προσφέρει κάθε περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα-δύο μαγιό μέσα στον σάκο, ένα ζευγάρι σαγιονάρες, μερικές βερμούδες, ένα τζιν και ένα φούτερ για να είμαστε βέβαιοι για τα βραδινά μελτέμια, λίγα t-shirt και καλή διάθεση. Να μην ξεχάσουμε τις ρακέτες, το καπέλο και κυρίως το αντηλιακό, με τις ακτίνες του ηλίου και την προστασία του δέρματος -κυρίως των παιδιών- δεν παίζουμε.

Ζυγώνει η ώρα

Άπαντες περιμένουν πώς και πώς για τη στιγμή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου θα πάρει μπροστά. Ως σωστοί κάτοχοι έχουμε προνοήσει για έναν έλεγχο στο όχημα που θα χρησιμοποιήσουμε στις διακοπές. Έχουμε τσεκάρει τα λάδια, τα ελαστικά, τη ρεζέρβα, τα υγρά, τα φρένα και γενικά τα βασικότερα τεχνικά σημεία. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεων και να τρέχουμε καταμεσής των καλοκαιριών διακοπών για να εντοπίσουμε συνεργείο, να διορθώσουμε τη βλάβη και να ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα.

Η μεγάλη στιγμή επιτέλους πλησιάζει. Κλείνουμε τα παραθυρόφυλλα, τσεκάρουμε αν έχουμε απενεργοποιήσει όλες τις συσκευές στο σπίτι.

Ζητάμε με ευγένεια από τον γείτονα ή τη γειτόνισσα να μας ποτίζει τα λουλούδια κι αν μπορεί να ρίχνει μια ματιά στο σπίτι. Όλα είναι τακτοποιημένα. Ή μήπως όχι; Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ακόμη καλύτερες τις διακοπές, να αποβάλλει οποιαδήποτε έγνοια από το μυαλό μας και να μας προσφέρει το κάτι παραπάνω;

Η Anytime είναι και πάλι εδώ, δίπλα μας. Αυτήν τη φορά δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να επωφεληθεί του νέου προγράμματος και να βγει διπλά κερδισμένος, αρκεί να κλείσει μέχρι τις 31 Ιουλίου ένα συμβόλαιο ασφάλειας για την οικία, το όχημα ή τη μοτοσυκλέτα.

Πώς γίνεται αυτό;

Με απλά λόγια, αν επιθυμείς να κάνεις ένα νέο συμβόλαιο ασφάλειας κατοικίας ή αυτοκινήτου, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή. Απευθύνεσαι στην Anytime, ασφαλίζεις την ιδιοκτησία σου και καλύπτεσαι σε περίπτωση που συμβεί το οτιδήποτε. Επιπλέον, έχεις στα χέρια σου δωροεπιταγή σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ακτοπλοϊκές εταιρείες, όπως τις Blue Star Ferries και Hellenic Seaways.

Βέβαια, για να μπορέσεις να λάβεις την προσφορά είτε αυτή αφορά σε ασφάλιση αυτοκινήτου, είτε φορτηγού, είτε δικύκλου, πρέπει να επιλέξεις ασφάλεια έξι μηνών και άνω. Τότε, κερδίζεις 20 ευρώ για το αυτοκίνητο ή το φορτηγό και 10 ευρώ για το μηχανάκι.

Όσον αφορά στην ασφάλεια κατοικίας, κερδίζεις με συμβόλαιο ενός έτους 20 ευρώ δωροεπιταγή για το σπίτι και €10 για ασφάλεια περιεχομένου.

Αφού επιλέξεις το συμβόλαιο που επιθυμείς να κάνεις με την Anytime, ολοκληρώνεις τη διαδικασία για την έναρξη της συνεργασίας, εξοφλείς το ποσό και στη συνέχεια λαμβάνεις στο e-mail σου τη δωροεπιταγή.

Για την εξαργύρωση της προσφοράς και την αγορά του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στον προορισμό που επιθυμείς, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό που σου έχει αποσταλεί. 

Μην καθυστερείς… Κάνε ασφάλιση αυτοκινήτου ή κατοικίας μέχρι και 31 Ιουλίου…

Άντε και καλές μας διακοπές!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης