Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Leon

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, 08:01
Οι πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου Leon

Η νέα γενιά του μικρομεσαίου hatchback της Seat βρίσκεται προ των πυλών, με τους μηχανικούς να πραγματοποιούν τις τελικές δοκιμές εξέλιξης.

Αυτήν την περίοδο, μία σειρά καμουφλαρισμένων οχημάτων βρίσκεται στην πίστα του Nurburgring στη Γερμανία. Παρά το βαρύ καμουφλάζ του αμαξώματος, διακρίνεται η αθλητική σιλουέτα, η νέα μάσκα που θυμίζει έντονα το Tarraco και το μυώδες πίσω τμήμα.

Το καινούργιο Leon βασίζεται στην πλατφόρμα MQB του VW Group, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις και αυξημένο μεταξόνιο, γεγονός που ευνοεί την ευρυχωρία στο εσωτερικό. Όπως προκύπτει από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, η καμπίνα είναι πλήρως αναβαθμισμένη.

Εξοπλίζεται με μεγάλο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ολοκαίνουργια οθόνη αφής, νέα κονσόλα και τιμόνι. Επίσης, όπως έχει γίνει γνωστό, είναι το πρώτο μοντέλο του ομίλου VW που διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα πολυμέσων με λειτουργία over the air.

Τα παραδοσιακά κουμπιά και οι διακόπτες λάμπουν διά της απουσίας τους, ενώ ακόμη και το σύστημα κλιματισμού ελέγχεται με πλήκτρα αφής.

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Leon αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019, 08:01