Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για το νέο plug-in hybrid Jeep Wrangler 4xe, πραγματοποιείται μέσω του 6ου ετήσιου «Rebelle Rally». Ενός εξαντλητικoύ εκτός δρόμου μαραθωνίου, ο οποίος καλύπτει περισσότερα από 2.250 χλμ. στη Νεβάδα και στην Καλιφόρνια, με συμμετοχές αποκλειστικά από γυναικεία πληρώματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο συγκεκριμένο αγώνα, η πλοήγηση επιτρέπεται μόνο με τη χρήση χαρτών και πυξίδων, αφού οι συσκευές GPS και τα λοιπά ηλεκτρονικά βοηθήματα απαγορεύονται. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει ακόμα περισσότερο, καθώς τα οχήματα που λαμβάνουν μέρος είναι αυτοκίνητα παραγωγής, δίχως να έχουν υποστεί επιμέρους βελτιώσεις σε κάποιον τομέα. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστούμε, πως η 8ήμερη περιπέτεια στην Αμερική, θεωρείται μια πραγματική δοκιμασία για ανθρώπους και μηχανές.

Στην οικογένεια των εξηλετρισμένων μοντέλων της Jeep, αναμένεται να προστεθεί και το Grand Cherokee 4xeΤο νέο εξηλεκτρισμένο Jeep Wrangler 4xe, που χρησιμοποιεί υβριδικό σύστημα με δύο ηλεκτροκινητήρες και έναν 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής. Η αυξημένη αυτονομία του αυτοκινήτου, λόγω της μπαταρίας των 17,3 kWh, η χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου, το σύστημα τετρακίνησης και φυσικά οι εκτός δρόμου δυνατότητες, αποτελούν ισχυρό σύμμαχο για κάθε οδηγό.

Off-road χαρακτήρας μαζί με σύγχρονη αισθητική στο εσωτερικόΗ γκάμα των εξηλεκτρισμένων μοντέλων της Jeep, αυτήν τη στιγμή, αποτελείται από τα Renegade 4xe, Compass 4xe και Wrangler 4xe. Σύντομα, θα συμπληρωθεί και με την έλευση στην Ευρώπη, του νέου Grand Cherokee 4xe, τo οποίο αναμένεται το 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με ποιον τρόπο διαφήμισαν στην Κορέα το Jeep Wrangler 4xe

Πιο γρήγορη η έκδοση 4xe από το συμβατικό Wrangler

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης