Με ποιον τρόπο διαφήμισαν στην Κορέα το Jeep Wrangler 4xe

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 10:00
Με ποιον τρόπο διαφήμισαν στην Κορέα το Jeep Wrangler 4xe

Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Μια πρωτότυπη ιδέα διαφήμισης είχαν οι άνθρωποι της Jeep για το Wrangler 4xe, στην Κορέα. Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Σεούλ, η εταιρεία δημιούργησε μια τρισδιάστατη οθόνη προβολής, όπου οι περαστικοί μπορούν να δουν το νέο plug-in hybrid μοντέλο της να ξεπηδά, κυριολεκτικά, μέσα από ένα δάσος στην πόλη.

Το τρισδιάστατο εφέ φαίνεται να εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους με την αληθοφάνειά του, αφού ακόμη και οι συνηθισμένοι σε προηγμένες τεχνολογίες Κορεάτες κάθονται και το παρατηρούν. Κάποιοι μάλιστα το φωτογραφίζουν ή το βιντεοσκοπούν. 

Τα σύγχρονα μοντέλα της Jeep, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα πια, τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων κατηγοριών Το αειθαλές αμερικανικό εκτός δρόμου όχημα, με τη μακρόχρονη ιστορία και τις αναμφισβήτητα εκπληκτικές του ικανότητες στο ανώμαλο «τερέν», έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί πια αμιγώς ηλεκτρικά. Έτσι γίνεται αυτομάτως πιο πρακτικό και φιλικό για το περιβάλλον, όταν κινείται εντός πόλης. 

Το Wrangler 4xe αποδίδει 380 ίππους και 637 Nm ροπής, ενώ μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά, για περίπου 50 χιλιόμετραΤο Wrangler 4xe μπορεί να κινηθεί αθόρυβα τόσο στα αστικά κέντρα όσο και σε δύσκολα μονοπάτια στο βουνό. Είναι το ισχυρότερο Wrangler που παρουσιάστηκε ποτέ εκτός Αμερικής. Η συνολική ισχύς του φθάνει τους 380 ίππους και τα 637 Nm ροπής.

Η γκάμα της Jeep, αναφορικά με τις εξηλεκτρισμένες επιλογές της, συμπληρώνεται με τα Renegade 4xe, Compass 4xe και το νέο Grand Cherokee 4xe.

Το βίντεο παρουσίασης του Jeep Wrangler 4xe.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το plug-in υβριδικό Jeep Grand Cherokee 4xe

Πιο γρήγορη η έκδοση 4xe από το συμβατικό Wrangler

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, 10:00