Ο εφετινός χειμώνας είναι παρελθόν, ωστόσο η γαλλική φίρμα προετοιμάζεται για τον επόμενο, αναπτύσσοντας μία ειδική έκδοση του Alaskan με υψηλές δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Alaskan ICE Edition θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα είναι έτοιμο τον Νοέμβριο, δηλαδή έναν μήνα πριν από την έλευση του επόμενου χειμώνα. Στην έκθεση της Γενεύης η Renault παρουσίασε την έκδοση προ-παραγωγής. Το όχημα φέρει προστατευτικά υψηλής αντοχής περιμετρικά του αμαξώματος, ελαστικά παντός εδάφους και ζάντες 18 ιντσών.

Είναι βαμμένο στην απόχρωση του πάγου, με τις μαύρες λεπτομέρειες και τα κόκκινα διακοσμητικά να δημιουργούν μια δυναμική αντίθεση.

Το σκληρό κάλυμμα της καρότσας περιλαμβάνει γυάλινα παράθυρα στο πλάι, ενώ κάτω από το πάτωμα έχει τοποθετηθεί νέο προστατευτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καμπίνα μπορούν να φιλοξενηθούν έως πέντε άτομα, οι επιφάνειες καλύπτονται από δερμάτινες επενδύσεις, στην κονσόλα υπάρχει μεγάλη οθόνη, ηχοσύστημα Focal stereo, κάμερα 360 μοιρών, GPS και όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες.

Τροφοδοτείται από τον γνωστό κινητήρα 2.3 dCi απόδοσης 160 ή 190 ίππων. Από τον εξοπλισμό δεν θα μπορούσε να λείπει το σύστημα τετρακίνησης, το ηλεκτρονικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (eLSD) με κεντρικό κλείδωμα, το Hill Start Assist (HSA) και το Hill Descent Control (HDC), οι γάντζοι πρόσδεσης φορτίου, ο κοτσαδόρος κι άλλα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης