Στην έκθεση του Ντιτρόιτ, τον Ιανουάριο, η βαυαρική μάρκα θα παρουσιάσει επίσημα την ανανεωμένη εκδοχή της Σειράς 6, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλλαγές τόσο στην Coupe, όσο και στις Convertible και Gran Coupe είναι ελάχιστες και μόνο οι φανατικοί φίλοι της BMW και του μοντέλου θα παρατηρήσουν τις διαφορές. Συγκεκριμένα, εντοπίζονται στο νέο σχέδιο της μάσκας, στο πλαίσιο των προβολέων ομίχλης, στις μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης και τις νέες ζάντες ως 20 ιντσών.

Το εσωτερικό παραμένει πολυτελές και σπορτίφ, με την BMW να έχει τοποθετήσει την τελευταία γενιά του συστήματος iDrive, το νέο σύστημα πλοήγησης Connected Drive, το Head-Up Display και το Concierge.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο εξοπλιστικών εκδόσεων (Design Pure Experience και Design Pure Excellence). Το πρώτο δίνει πιο σπορ προφίλ στο αυτοκίνητο, χάρη στις μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, τις δίχρωμες ζάντες 19 ιντσών, το δέρμα Nappa και τις επενδύσεις ξύλου.

Το δεύτερο αναδεικνύει την πολυτέλεια, μέσω των ραφών στις δερμάτινες επενδύσεις, τις διαφορετικές διχρωμίες στο Nappa και το δέρμα στο ταμπλό. Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής των M Sport και Individual με πιο εξατομικευμένα στοιχεία.

Η γκάμα των κινητήρων παρέμεινε αμετάβλητη, με τις εκδόσεις βενζίνης να αποτελούνται από τις 640i και 650i. Η πρώτη τροφοδοτείται από εξακύλινδρο 3.0 twin turbo με τους 320 ίππους και τα 450 Nm ροπής και η δεύτερη από τον V8 4.4 με τους 450 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Στους diesel η μόνη επιλογή είναι η 640d με το τρίλιτρο μοτέρ των 313 ίππων και 630 Nm ροπής. Όλοι οι κινητήρες προσφέρονται και ως xDrive σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος ( Coupe, Cοnvertible και Gran Coupe).

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης