Παρότι η παγκόσμια πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της έκθεσης του Ντιτρόιτ, η αμερικανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις επίσημες φωτογραφίες του ανανεωμένου Cherokee.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο έχει φρεσκαριστεί αισθητικά και θα είναι διαθέσιμο σε συμβατικές εκδόσεις και στη «σκληροτράχηλη» Trailhawk, με την τελευταία να έχει πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά. Μάσκα, προφυλακτήρες και φώτα σχεδιάστηκαν από την αρχή, τα πίσω φωτιστικά σώματα έχουν διαφορετικό σχήμα, ενώ δεν λείπουν τα μεταλλικά και μαύρα διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στις επενδύσεις και στις επιπλέον χρωμιωμένες λεπτομέρειες.  Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη, η Jeep έκανε λόγο για περισσότερες επιλογές, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λογικά, θα δούμε τον νέο δίλιτρο κινητήρα turbo των 268 ίππων που τοποθετήθηκε στο Wrangler και συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο. Ονομάζεται eTorque, φέρει ήπιο υβριδικό σύστημα 48 Volt και διακρίνεται για την απόδοση και την οικονομία.

Δείτε εδώ όλη την γκάμα της Jeep


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης