Αν και διανύουμε περίοδο οικονομικής κρίσης, η ζήτηση για τη νέα γενιά του Ford Transit είναι ιδιαίτερα υψηλή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα που έφτασαν στην Ελλάδα… εξαφανίστηκαν και τα επόμενα θα εισαχθούν στα τέλη Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει πως όσοι το έχουν παραγγείλει θα πρέπει να κάνουν υπομονή, ενώ αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η ζήτηση.

Το επαγγελματικό όχημα που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο «Διεθνές Van της Χρονιάς 2014» με την ονομασία Connect είναι ανθεκτικό, πρακτικό και αξιόπιστο και προσφέρει μεγάλο χώρο φόρτωσης: 3,0 κυβικά μέτρα στο μοντέλο L1 (έκδοση με το κοντό μεταξόνιο) και 3,7 κυβικά μέτρα στο μοντέλο L2 (έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο). Είναι διαθέσιμο με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, ενώ συνδυάζονται με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων πέντε ή έξι σχέσεων. Σημαντικό στοιχείο, η κατανάλωση καυσίμου, που κυμαίνεται σε ορισμένες περιπτώσεις στα 4.0 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσωτερικό ενός επαγγελματικού οχήματος…

Αν και πρόκειται για επαγγελματικό όχημα, ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα «βαρύς» και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το σύστημα SYNC με φωνητικό έλεγχο, το οποίο πραγματοποιεί και δέχεται κλήσεις, και μπορεί επίσης να διαβάσει τα εισερχόμενα μηνύματα κειμένου όταν του πείτε να το κάνει. Επίσης εφοδιάζεται με το σύστημα Active City Stop, το οποίο ανιχνεύει τις περιπτώσεις πιθανής σύγκρουσης λόγω χαμηλής ταχύτητας και πατάει αυτόματα τα φρένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε περισσότερα σχετικά με το Ford Transit Connect πατήστε ΕΔΩ

 

Πάρτε μια γεύση από το Ford Transit Connect

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης