Πώς η Nissan συνέδεσε το όνομά της με το NBA ;

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 09:00
Πώς η Nissan συνέδεσε το όνομά της με το NBA ;

Το μεγάλο ραντεβού ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου (χθες) και θα ολοκληρωθεί στις 2 Οκτωβρίου. Δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι του μπάσκετ θα συγκεντρωθούν στο Saitama Super Arena, βορειοδυτικά του Τόκιο, για να παρακολουθήσουν τους  πρωταθλητές του 2022 στο ΝΒΑ, Golden State Warriors, να αντιμετωπίζουν τους  Washington Wizards, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των NBA Japan Games 2022, που παρουσιάζονται από την Rakuten και τη Nissan.

Το φαντασμαγορικό θέαμα σηματοδοτεί τη δεύτερη φορά που η Ιαπωνία  φιλοξενεί preseason αγώνες του  ΝΒΑ στη χώρα. Για την ιστορία, το 2019, το NBA πήγε στην Ιαπωνία για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, για έναν αγώνα μεταξύ των Houston Rockets  και των τότε πρωταθλητών Τoronto Raptors. 

H συμμετοχή της Nissan στην συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι ένα ακόμα παράδειγμα της διαχρονικής αφοσίωσής της στους ενθουσιώδεις οπαδούς των σπορ. Μάλιστα, η δραστηριοποίηση της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας  εκτείνεται σε ένα ευρύ  φάσμα αθλημάτων, όπως για παράδειγμα από το τένις  με την παγκοσμίου φήμης Naomi Osaka (ως Brand Ambassador της Nissan), μέχρι και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη, την οποία υποστηρίζει η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. στην Ελλάδα, με ένα ολοκαίνουργιο, υβριδικό Nissan Qashqai,  για τις καθημερινές της μετακινήσεις.
 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022, 09:00