Πώς είναι τα καινούργια τέλη κυκλοφορίας

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, 11:28
Πώς είναι τα καινούργια τέλη κυκλοφορίας

Ήδη έχει αρχίσει η διάθεση των τελών κυκλοφορίας και για όσους δεν το γνωρίζουν να σημειώσουμε ότι το γνωστό αυτοκόλλητο στο εμπρός τζάμι καταργείται και τη θέση του παίρνει μία απλή απόδειξη πληρωμής. Συγκεκριμένα από χθες ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας του TaxisNet για τα τέλη κυκλοφορίας.

Όσοι επιθυμούν να την χρησιμοποιήσουν προκειμένου να βρουν το ειδοποιητήριο πληρωμής, να το εκτυπώσουν και να το αποπληρώσουν, θα πρέπει να εισάγουν στην υπηρεσία είτε τον κωδικό τους είτε το προσωπικό τους ΑΦΜ αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Από εκεί και πέρα, η εξόφληση γίνεται μέσω τραπεζών, ταχυδρομείων, εφοριών ή web banking.

Σημαντικό στοιχείο και απορία πολλών είναι το τι γίνεται στην περίπτωση που χαθεί η απόδειξη πληρωμής. Πολύ απλά ο ιδιοκτήτης επισκέπτεται και πάλι την ιστοσελίδα του TaxisNet και τυπώνει το χαρτί που αναφέρει ότι το ποσό αυτό έχει εξοφληθεί.

Το ειδοποιητήριο περιλαμβάνει και όπως θα δείτε παρακάτω ένα απλό έντυπο το οποίο, ένα κρατά ο ιδιοκτήτης και το άλλο το δίνει στην υπηρεσία που θα πληρωθούν τα τέλη.

Για να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του TaxisNet και να βρείτε το δικό σας ειδοποιητήριο για τα τέλη κυκλοφορίας πατήστε εδώ


Πατήστε παρακάτω για να δείτε πώς είναι το χαρτί των τελών κυκλοφορίας

Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012, 11:28