Στο σαλόνι του Σικάγο έκανε παγκόσμιο ντεμπούτο το νέο full-size SUV των Ιαπώνων, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της εταιρείας στα αυθεντικά τετρακίνητα οχήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Armada προορίζεται για τις αγορές της αμερικανικής ηπείρου, διακρίνεται για τις υψηλές εκτός δρόμου ικανότητες, την ευρυχωρία του εσωτερικού, την κορυφαία τεχνολογία και τις επιδόσεις. Μπορεί να φιλοξενήσει έως οκτώ επιβάτες και έχει δυνατότητα ρυμούλκησης σχεδόν τεσσάρων τόνων, τόσο στην έκδοση 2WD όσο και στη 4WD.

Στο εσωτερικό έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ηχομόνωση και τον κλιματισμό, με τους μηχανικούς της Nissan να έχουν τοποθετήσει ειδικά ακουστικά κρύσταλλα στο παρμπρίζ και στα εμπρός πλευρικά παράθυρα, καθώς και ηχοαπορροφητικά υλικά, μειώνοντας σημαντικά τα επίπεδα θορύβου. Το Armada προσφέρεται με έναν εξαιρετικό στάνταρ εξοπλισμό, ο οποίος περιλαμβάνει σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με λειτουργίες NavTraffic και NavWeather (διατίθενται στις ΗΠΑ), συνοδευόμενο από έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και ηχοσύστημα 13 ηχείων της Bose®.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 5.6 λίτρων κινητήρας βενζίνης, απόδοσης 390 ίππους, με την κίνηση να περνά στους τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων.

Δείτε εδώ όλα τα SUV της Nissan

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης