Οι κάτοχοι αυτοκινήτων Volvo που επιλέγουν τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές για την συντήρηση τους, επιβραβεύονται από την εταιρεία με δωρεάν οδική βοήθεια, αλλά και από ειδικά διαμορφωμένα πακέτα συντήρησης σε προνομιακή τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι πελάτες χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο της Volvo για την προβλεπόμενη συντήρηση του αυτοκινήτου τους, δικαιούνται δωρεάν το πρόγραμμα ολοκληρωμένης οδικής βοήθειας Volvo Assistance για ένα έτος ή μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο σέρβις. To πρόγραμμα παρέχει απεριόριστη υποστήριξη όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε όλες τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης, με εύρος κάλυψης από απλή διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, έλλειψη καυσίμου, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα, έως και τα έξοδα διαμονής κατά τον πιθανά απαιτούμενο χρόνο επισκευής του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο πρόγραμμα, με διάρκεια έως και τις 15 Απριλίου 2013, αφορά συγκεκριμένα μοντέλα με ημερομηνία ταξινόμησης παλαιότερη της 31/12/2008. Οι ιδιοκτήτες των S40, V50 και C30 με κινητήρες 1.6 και 1.8 λτ., μπορούν να κάνουν service από 149 ευρώ και αυτοί των S60, S80 και V70 με κινητήρα 2.0 λτ. από 209 ευρώ.

Επιπλέον, αν κριθεί απαραίτητη οποιαδήποτε επιπλέον εργασία σε αναλώσιμα και υλικά τριβής, όπως για παράδειγμα φρένα, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρες, μπαταρίες,  προσφέρεται έκπτωση 25%.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης