Έπειτα από το 500Χ Mirror, η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι και η αντίστοιχη έκδοση του 500L με τον πλουσιοπάροχο εξοπλισμό, το ιδιαίτερο στιλ και την πρακτική καμπίνα βρίσκεται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση Mirror είναι η κορυφαία της Fiat, προσφέροντας σε οδηγό και επιβάτες οτιδήποτε επιζητούν από ένα αυτοκίνητο. Στο 500L συνδυάζεται η εργονομία με την ασφάλεια, την άνεση και τις τεχνολογίες, στην πιο οικονομική πρόταση της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, το 500L Mirror περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων U-Connect με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και αυτόνομου φρεναρίσματος, αισθητήρες παρκαρίσματος, αισθητήρες βροχής, προβολείς ομίχλης, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 16΄΄, χρωμιωμένα διακοσμητικά και πανοραμική οροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμισμένο αισθητικά είναι και το εξωτερικό αμάξωμα, με τον υποψήφιο αγοραστή να έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ παστέλ χρωμάτων, μεταλλικών και διχρωμιών.

Η νέα έκδοση του 500L διατίθεται με τους κινητήρες 1.4 95 ίππων, 1.3 MTJ επίσης 95 ίππων και 1.6 MTJ απόδοσης 120 ίππων. Οι τιμές διαμορφώνονται στα 15.590, 17.590 και 19.900 ευρώ, αντίστοιχα. Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι με την αγορά του αυτοκινήτου η Fiat δίνει πέντε χρόνια εγγύηση και άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης