Οι Έλληνες αντιπρόσωποι των μεγάλων κατασκευαστών αυτοκινήτων δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους συναδέλφους τους στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές, προσφέροντας στους πελάτες άριστη εξυπηρέτηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, στο πλαίσιο των πρόσφατων βραβείων Chairman’s Award, η Ford Europe επέλεξε τέσσερις αντιπροσώπους από τη χώρα μας στους κορυφαίους της Γηραιάς Ηπείρου. Οι συνεργάτες της μάρκας, αξιολογήθηκαν σε διάφορους τομείς, όπως πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών, αλλά κυρίως στην εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Τα βραβεία στους διακριθέντες, παρέδωσε ο πρόεδρος πωλήσεων της Ford Europe, Jonathan Williams, παρουσία του Νίκου Νοταρά, προέδρου και CEO της Ford Motor Ελλάς, ευχαριστώντας τους επίσημους εμπόρους για τις προσπάθειες που κάνουν, παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τις επιδόσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αριστερά προς δεξιά: Jonathan Williams για την Ford Ευρώπης, Στέλιος Κουτελόπουλος για την Autotechnica Hellas A.Τ.E.E (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης), Σταύρος Γκαρτζονίκας για την Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα), Κωνσταντίνα Αναστασίου για την Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα / Βόλος), Τάσος Χατζής για την Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη), Νίκος Νοταράς για την Ford Motor Ελλάς

Μάλιστα, ο κύριος Williams, τόνισε σε όλους ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι που συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης. Από την πλευρά του, ο κύριος Νοταράς, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους αντιπροσώπους, είπε: «Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι αυτό που μας κινεί. Οι Ελληνικές εταιρίες συμπληρώνουν τα κορυφαία προϊόντα που διαθέτει η Ford, παρέχοντας άψογη υποστήριξη προς τους πελάτες μας. Τους ευχαριστούμε».

Οι κορυφαίοι Έλληνες Επίσημοι Έμποροι της Ford είναι:

Ford Αναστασίου (Λάρισα / Βόλος)
Ford Γκαρτζονίκας (Ιωάννινα)
Ford Velmar (Αττική / Ηράκλειο Κρήτης)
Ford Βροχίδης-Χατζής (Θεσσαλονίκη)


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης