Διαθέσιμή προς παραγγελία είναι στην ελληνική αγορά η εκτός δρόμου έκδοση του πολυμορφικού μοντέλου της Fiat. Το νέο 500L Trekking προσφέρεται με τον δικύλινδρο 0.9 TwinAir Turbo κινητήρα των 105 ίππων και τους diesel 1.3 MultiJet II και 1.6 MultiJet II.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με το απλό 500L το Trekking έχει διαφορετικούς προφυλακτήρες, προστατευτικές ποδιές και αυξημένη απόσταση από το έδαφος. Στο εσωτερικό, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το πακέτο «magnesio grey» με καφέ κομμάτια από δέρμα ή το μαύρο χρώμα με λευκά κομμάτια από δέρμα για περισσότερο αστική αίσθηση.

Το εξωτερικό αμάξωμα διατίθεται σε επτά συνολικά χρώματα, μεταξύ των οποίων και το καινούριο κίτρινο Trekking με λευκή ή μαύρη οροφή. Το αυτοκίνητο δεν έχει τετρακίνηση, αλλά χάρη στο σύστημα Traction+, τα ελαστικά M+S (λάσπης και χιονιού) και την αυξημένη απόσταση από το έδαφος μπορεί να κινηθεί και σε off-road διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 0.9 TwinAir κινητήρας συνεργάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, όπως και ο 1.6 MultiJet II με 105 ίππους (προαιρετικά και αυτόματο Dualogic). Ο 1.3 MultiJet II με τους 85 ίππους έχει πεντάρι μηχανικό. Μέχρι στιγμής, έχει ανακοινωθεί μόνο η τιμή στο μεγάλο diesel, με 20.120 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης και της απόσυρσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης