Το «θηρίο» των 970 ίππων

Το «θηρίο» των 970 ίππων

Εξειδικευμένος στα μοντέλα της Lamborghini, o γερμανικός οίκος Novitec Torado ανέλαβε να βελτιώσει την Aventador SV Roadster, παρουσιάζοντας ένα τετράτροχο κομψοτέχνημα.

Το ιταλικό supercar μαγεύει τα βλέμματα με τα θέλγητρά του, την ωμή δύναμη και την άγρια εικόνα του αμαξώματος. Οι μηχανικοί της Novitec Torado έκαναν για μια ακόμη φορά το θαύμα τους, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό όχημα.

Έβαψαν την Lamborghini Aventador SV Roadster σε γκρι σκούρο χρώμα, τοποθετώντας ένα ειδικά εξελιγμένο αεροδυναμικό bodykit. Τα περισσότερα κομμάτια του αυτοκινήτου είναι από ανθρακόνημα, οι ζάντες ελαφρού κράματος της Vossen έχουν διάσταση 20 ίντσες μπροστά και 21΄΄ πίσω, ενώ η εξάτμιση είναι κατά 21 κιλά ελαφρύτερη από την εργοστασιακή.

Αλλαγές έχουν γίνει και στην καμπίνα του πανέμορφου supercar, ωστόσο, αυτό που κλέβει την παράσταση είναι το μηχανικό σύνολο. Ο V12 6,5 λίτρων κινητήρας αποδίδει την εκπληκτική ισχύ των 970 ίππων χάρη στις αναβαθμίσεις, βάζοντας «φωτιά» στην άσφαλτο σε κάθε πάτημα του γκαζιού. 
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017, 15:15