Ένα επικό ταξίδι, σε μία εκπληκτική διαδρομή που καλύπτει τον Παναμερικανικό Αυτοκινητόδρομο, θα πραγματοποιήσει η MINI με το Countryman plug-in hybrid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ανάγκες του ταξιδιού, η βρετανική φίρμα δημιούργησε μία ειδική έκδοση του μοντέλου με την ονομασία Panamericana, η οποία φέρει πρόσθετους προβολείς, ελαστικά run flat και σχάρα οροφής.

Συνολικά, τρία οχήματα Countryman Panamericana plug-in hybrid θα διασχίσουν την ιστορική διαδρομή που ενώνει τον Βορρά με το Νότο, καλύπτοντας μία απόσταση 25.750 χιλιομέτρων. Θα ξεκινήσουν από την Αλάσκα και θα καταλήξουν στο Tierra del Fuego της Αργεντινής, αντιμετωπίζοντας διαφορετικές κλιματικές ζώνες, πυκνή ζούγκλα και δύσκολα ορεινά περάσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο στη Βόρεια όσο και στη Νότια Αμερική, πολυάριθμες διασταυρώσεις και εναλλακτικές διαδρομές αποτελούν τμήμα του οδικού δικτύου που ονομάζεται ανάλογα την περιοχή και τη γλώσσα Panamericana ή Ruta Panamericana ή Interamericana.

Στόχος της MINI είναι να αναδείξει την αξιοπιστία και την αντοχή του επαναφορτιζόμενου υβριδικού μοντέλου με τους 224 ίππους, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, την εξελιγμένη τετρακίνηση και τις υψηλές δυνατότητες κίνησης σε όλα τα εδάφη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης