Του Λουκά Παπαλάμπρου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα αποκαλυπτήρια του νεότερου μέλους της γκάμας της κορεατικής φίρμας. Το Proceed θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σε ειδική εκδήλωση στη Βαρκελώνη, στις 13 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να το δει από κοντά στην έκθεση του Παρισιού, τον Οκτώβριο, με την εμπορική του πορεία να ξεκινά στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2019. Η KIA έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα σειρά teaser φωτογραφιών, από τις τελικές δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει, η αισθητική του παραπέμπει σε shooting brake, έχοντας κεκλιμένη οροφή, τονισμένο πίσω τμήμα και σπορ χαρακτηριστικά. Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως ένα μεγάλο hatchback με πρακτικές λύσεις. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο της KIA στη Γερμανία και είναι το μοναδικό του είδους, στην κατηγορία.

Το εσωτερικό διακρίνεται για την κομψότητα, την άνεση, την ποιότητα κατασκευής και την πρακτικότητα. Ο χώρος αποσκευών ξεκινά από τα 594 λίτρα και αυξάνεται εντυπωσιακά με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες του οδηγού.

Οι κορεάτες έχουν εξοπλίσει το Proceed με κάθε λογής σύστημα, αναβαθμίζοντας πλήρως την καμπίνα. Επίσης, έδωσαν έμφαση στη συνδεσιμότητα. Όσον αφορά στους κινητήρες, στη βάση θα τοποθετηθεί ο 1.0 T-GDi με τους 120 ίππους, ακολουθεί ο 1.4 turbo απόδοσης 140 ίππων και ο 1.6 CRDi με 115 και 136 ίππους.

Στην κορυφή βρίσκεται η έκδοση GT που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Φέρει τον 1.6 turbo των 204 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, συνδυάζοντας την οδηγική απόλαυση με την απόδοση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης