Την κορυφαία έκδοση του Countryman, η οποία συνδυάζει τα off road χαρακτηριστικά με υψηλές επιδόσεις στο δρόμο, παρουσίασε η Mini. Το νέο John Cooper Works Countryman είναι το πρώτο τετράθυρο μοντέλο της βρετανικής φίρμας με τετρακίνηση που λανσάρεται σε έκδοση JCW.

Κάτω από το καπό φέρει τον γνωστό turbo κινητήρα 1,6 λίτρου, απόδοσης 218 ίππων και ροπής 280 Nm, με τα 0-100 χλμ./ώρα. να έρχονται σε 7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 225 χλμ./ώρα. Χάρη στο πολύ καλό πλαίσιο και σωστό στήσιμο, προσφέρει μια σπορ αίσθηση στο δρόμο, ενώ μπορεί να κινηθεί με άνεση και στο χώμα λόγω της αυξημένης απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος και του συστήματος τετρακίνησης ALL4 all-wheel drive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθητικά, έχει εφοδιαστεί με μεγαλύτερους προφυλακτήρες, το αμάξωμα συνδυάζει το μαύρο με το κόκκινο χρώμα, καθίσματα και τιμόνι έχουν σπορ χαρακτήρα, η επένδυση της οροφής είναι σε ανθρακί απόχρωση, ταχύμετρο και στροφόμετρο έχουν πιο σκούρες ενδείξεις, με τα λογότυπα JCW να βρίσκονται σε ταμπλό και μαρσπιέ. Ο εξοπλισμός είναι πλήρης, περιλαμβάνοντας φώτα Xenon, Park Distance Control, σύστημα πλοήγησης, ηλεκτρική αναδιπλούμενη οροφή, ηχοσύστημα harman/kardon, αλλά και λειτουργία Mini Connected  για χρήση radio από το internet, facebook και twitter.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Δείτε εδώ τις πρώτες εικόνες του νέου Cooper Works Countryman

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης