Έπειτα από την παρουσίαση της ανανεωμένης εκδοχής της τωρινής γενιάς του Clio, η γαλλική φίρμα ετοίμασε με ειδική έκδοση η οποία διακρίνεται για τα αποκλειστικά στοιχεία.

Η special έκδοση του δημοφιλούς supermini ονομάζεται Edition One και θα είναι διαθέσιμη σε hatchback και estate αμάξωμα. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ πέντε ξεχωριστών χρωμάτων για το αμάξωμα (Pearlescent White, Titanium Grey, Glacier White, Platine Grey και Etoile Black), με την οροφή και τα καπάκια των καθρεπτών να είναι βαμμένα σε διαφορετική απόχρωση. Εντυπωσιακές είναι και οι σκουρόχρωμες ζάντες 17 ιντσών σε diamond φινίρισμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιφάνειες στο εσωτερικό καλύπτονται από δέρμα και βελούδο, με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει ηχοσύστημα της Bose με έξι ηχεία και subwoofer, ηλιοροφή, σύστημα R-Link Evolution, κάμερα οπισθοπορείας, αισθήτηρες παρκαρίσματος, φιμές τζάμια, αλουμινένια πεντάλ και πολλά ακόμα.

Προσφέρεται με όλη την γκάμα κινητήρων των απλών εκδόσεων, δηλαδή τους βενζίνης 0.9 TCe και 1.2 TCe, καθώς και τους diesel των 90 και 110 ίππων, με την κίνηση να μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων ή του αυτόματου διπλού συμπλέκτη EDC. Οι παραγγελίες του  Clio Edition One έχουν ήδη ξεκινήσει στη Γαλλία, με την αρχική τιμή να ορίζεται στα 19.650 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε έχουν προγραμματιστεί οι παραδόσεις, ούτε σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες θα είναι διαθέσιμο.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται ανανεωμένο το Renault Clio


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης