Το δημοφιλές supermini της γαλλικής φίρμας αναβαθμίστηκε σε όλα τα σημεία και είναι έτοιμο να λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές, έχοντας ως στόχο την κορυφή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από έξι χρόνια επιτυχημένη εμπορικής πορείας, ήρθε η ώρα της ανανέωσης της 4ης γενιάς του Clio. Οι σχεδιαστές της Renault τοποθέτησαν νέα φωτιστικά σώματα LED, νέα γρίλια, ανασχεδίασαν τους προφυλακτήρες και τη μάσκα, πρόσθεσαν τέσσερα νέα χρώματα για το εξωτερικό αμάξωμα και ζάντες.

Στο εσωτερικό, αναβαθμίστηκαν τα υλικά, εμπλουτίστηκε ο εξοπλισμός με κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας R&Go, το Media Nav Evolution και το Renault R-Link Evolution, προσφέροντας στους χρήστες υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες, νέα προσθήκη είναι ο 1.5 diesel απόδοσης 110 ίππων με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων. Η υπόλοιπη γκάμα παραμένει ως έχει, με τον 1.2 TCe βενζίνης των 120 ίππων να είναι πλέον διαθέσιμος με εξάρι μηχανικό κιβώτιο. Το ανανεωμένο Clio αναμένεται να λανσαριστεί το φθινόπωρο, με τις παραγγελίες να ξεκινούν το καλοκαίρι.

Παράλληλα, θα προσφέρεται και στην πλουσιότερη εξοπλιστικά έκδοση Initiale Paris, με το αποκλειστικό γκρι μεταλλικό χρώμα, τις δερμάτινες επενδύσεις Nappa, τα επιπλέον διακοσμητικά και τα φώτα LED Pure Vision.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης